2019 – MUUTOKSIA JA TAVOITTEITA

Vuosi 2019 merkittiin muistikirjaan vahvalla värikynällä muutosten vuodeksi. Vaikka mitään maata järisyttäviä tapahtumia ei vuoteen sisältynytkään, muuttui omassa elämässäni moni asia. Blogin kontekstissa se tarkoittaa elämäntapamuutosta ja siitä seurannutta valtavaa hyvänolon tunnetta ja parempaa elämänlaatua.

Vielä alkuvuodesta elämä rullasi pelkästään työn ja perheen ympärillä enkä kokenut että virtaa olisi riittänyt näiden lisäksi mihinkään muuhun. Kaikki muuttui nopealla tahdilla kun sain onnistuneesti sisällytettyä kehonpainoharjoittelun osaksi elämääni.

Treenaaminen, ja nimenomaan suunnitelmallinen treenaaminen, on tuonut mukanaan mahdottomasti positiivisia asioita. Energiatasot ovat nousseet valtavasti, ja vaikka usein toki arkena väsyttääkin, on olo silti aivan eri planeetalta kuin ennen. Itsekurin määrä on vähintään viisinkertaistunut viimevuoden aikana ja ajatusmaailma on muuttunut sen myötä. Vuosi sitten jos olisi sukassa ollut reikä, olisin varmasti valunut siitä läpi. Niin löysä olo oli…

Treenirintamalla saavutin oikeastaan kaikki tavoitteet joita viimeisen puolenvuoden ajalle asetin, lukuunottamatta yhtä; käsilläseisontaa. Sen suhteen olin liian optimistinen, ehkä lupaavan alun vuoksi 🙂 Toki käsilläseisonta olikin tavoitteista se selvästi haastavin. Liian suuria tavoitteita en uskaltanut viimevuodelle asettaa koska koko homma oli niin uutta.

Myös eräs seikka saa minut suunnattoman hyvälle mielelle. Nimittäin tämä blogi. Se on eräällä tavalla jonkin asteinen virstanpylväs kohti jotain, mikä siintää unelmissani vuosien päässä. Jo vuosia olen halunnut alkaa kirjoittamaan jotain, enkä ainoastaan pöytälaatikkoon. Blogi mahdollisti sen.

2020 UUSI VUOSIKYMMEN JA SUURET ODOTUKSET

Koska koen päässeeni kehonpainoharjoittelussa hyvään alkuun, uskallan jo asettaa tulevalle vuodelle isompiakin tavoitteita.

Vapaan käsilläseisonnan 98-prosenttisella formilla aion hanskata vuoden 2020 aikana. Myös takavaaka on realistinen tavoite joten teen kaikkeni sen eteen. Olkoon nämä ainoat julkiset tavoitteet, muut kirjoitan pieneen sievään muistivihkooni.

Blogin suhteen pyrin olemaan aktiivinen ja katson mihin se vie. Toistaiseksi en ole mainostanut blogia missään, mutta siihen teen muutoksen alkuvuodesta ja toivon että kiinnostuneita lukijoita tulee. Jos ei tule, voin kertoa nämä samat asiat peilille ja kuopata blogini. En toki oleta että lukijat löytävät tänne yhdessä yössä joten pitkäjänteisyys toivottavasti palkitaan myös tässä. Suunnitteilla on jo monia erilaisia ideoita blogiin liittyen vuodelle 2020. Liity postituslistalle ja lähde matkalle mukaan. 🙂

Kaikkea hyvää uudelle vuosikymmenelle! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.