Kyllä, se voi olla sinun

Koska jokainen asialleen omistautunut someaktiivi järjestää arvontoja, päätin minäkin tehdä sellaisen näin uudenvuoden kunniaksi! Toinen syy on siinä, että ensiviikon artikkelin valmistuminen ottaa vähän pidempään valmistua 🙂

Jos siis haluat viimeistä huutoa olevan Rapakunto-logolla varustetun T-paidan, ota haltuun somekanavani niin paita voi olla sinun 🙂 Koska Rapakunnon pääasialliset somekanavat ovat Instagram ja Facebook, on luonnollista että järjestän arvonnat näissä molemmissa.

Molemmissa on siis oma arvontansa, joten mahdollisuutesi tuplaantuvat jos käyt osallistumassa molempiin. Tarkemmat ohjeet löytyvät molempien viimeisimmästä postauksesta. Arvonta suoritetaan 22.1.2021.

https://www.instagram.com/vesa.peltonen/

https://m.facebook.com/rapakunto/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.