Kukkuluuruu!

Tälläkertaa tauko ei ehtinyt edellisen pituiseksi. Ja nyt onkin tarjolla varsinaista herkkua!

Voi että kun onkin mukava jakaa teille tämä mielenkiintoinen jakso jossa istutaan alas Melasen Matin kanssa paljasjalkailuhommista (ja vähän muustakin) keskustelemaan.

Matti on yksityisyrittäjä, ammatiltaan fysioterapeutti ja muunmuassa The Foot Collectiven Foot Nerd eli jalkanörtti. Hän on siis vannoutunut paljasjalkailun ystävä ja pyrkiikin työssään lisäämään tietoutta siitä miten jalkojen toiminta vaikuttaa oleellisesti koko kehon hyvinvointiin.

Keskustellaan siitä mitä modernit (lue: tavalliset) kengät tekevät jalan toiminnalle. Miksi olisi tärkeää olla mahdollisimman paljon paljain jaloin tai kun siihen ei mahdollisuutta, minimalistisilla kengillä. Olisiko lasten hyvä käyttää minimalistisia kenkiä? Tottakai perehdytään myös Masan musiikkimakuun! Nämä ja paljon muuta löydät Kurkkaa video alta, suoraa YouTubesta, kuuntele Spotifystä tai lisää RSS feedi omaan podcast playeriin!

Rapakunto Podcast – EP4 – Matti Melanen

Joitain haastattelussa mainittuja juttuja:

Paljasjalkafysio instagram
Paljasjalkafysio kotisivu
FootCollective
Kipchoge
Raflaava otsikko
Istu vähemmän
Band-maid – Freedom
Babymetal – Road of Resistance

Podcastin tekninen osuus

Kuten aiemminkin, haluan pohtia tässä ääneen podcastin teknistä puolta ja sitä missä parannettiin edelliseen. Tämä on mielestäni tärkeää sen kannalta että pystyn kehittymään näissä hommissa. Tämä kun on itselleni kovin mielekästä ja teen sitä suurella intohimolla.

Kalusto oli sama kuin edellisellä kerralla sillä lisäyksellä että koitin kolmatta kameraa. Tällä kerralla audiohommia ehdin testailemaan etukäteen hieman tarkemmin, mikä mielestäni kuuluu lopputuloksessa oleellisesti. Aletaan olla jo asteen lähempänä sitä laatua mitä haen takaa. Tämän suhteen siis mentiin suuri harppaus eteenpäin.

Videota ajatellen annan 3/5 tähteä. Tämä johtuu hyvin pitkälle siitä että en pystynyt mökkiolosuhteissa hifistelemään studiota sellaiseksi kuin halusin. Kolmas kamera oli ihan hyvä lisä, mutta sen suuntaus hieman sivussa mikä aavistuksen häiritsi. Materiaali oli kuitenkin käyttökelpoista joten päätin sen ottaa käyttöön. Lapista ja kelomökistä tulee itselleni jostain syystä aina sellainen vanhan ajan fiilis. Siitä syystä päätin kokeilla mustavalkoista värimaailmaa. En ole ihan varma onko se hyvä, mitä mieltä sinä olet?

Testailen erilaisia tyylejä vetää introa. Tämä oli uusi yritys ja mielestäni ihan ookoo. Katsotaan miten ensikerralla koitetaan.

Tekninen puoli on tällähetkellä ihan ok tasolla joten ehdottomasti isoimmat energiat suunnataan seuraavaksi omaan haastattelutaitoon. Suurin kehityskohde seuraavaksi on ehdottomasti kysymysten asettelu. Minulla kun on tapa kysyä yksinkertainen kysymys hyvin pitkästi ja monimutkaisesti. Onneksi editoinnilla saa karsittua jonkinverran turhuuksia pois. Onnistuin tälläkerralla melko hyvin välttämään suurimman osan ”Niin niin” ja ”Aivan”- kommenteista joten siinä hieman edistyttiin myös. 🙂

Kokonaisuuden kannalta olen tyytyväinen tähän tuotokseen ja suuri kiitos siitä kuuluu Matille joka oli haastateltavana erittäin sanavalmis kaveri!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.