Kukkuluuruu!

Rapakunto Podcast palaa eetteriin uuden mielenkiintoisen jakson voimin! Tälläkertaa vieraana on koko kansalle tuttu vuoden 2013 The Voice of Finland voittaja Antti Railio. Antin elämä on mielenkiintoinen eikä matka suosituksi muusikoksi ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Podcastissa kuullaankin tarina periksiantamattomuudesta, rakkaudesta ja omien unelmien tavoittelusta – tarina josta jokainen meistä voi oppia jotain.

Seitsenlapsinen uusioperhe yhdistettynä muusikon uraan ei ole se helpoin yhtälö terveellistä elämäntapaa ja treenaamista ajatellen. Tämä onkin podcastjakson keskiössä. Käydään Antin kanssa läpi hänen urheilutaustaa, perhe-elämää, muusikon uraa, mielenterveysongelmia ja erityisesti sitä miten kaikki nämä kokonaisuutena vaikuttavat elämäntapamuutoksen hallintaan. Mitkä ovat Antin kohdalla niitä suurimpia sudenkuoppia matkalla kohti terveellisempiä elämäntapoja? Tottakai kysellään perinteisesti kuumimmat bändi- ja biisivinkit. Kuullaan myös minkälainen musikaalinen luuranko Railion kaapista löytyy. Pääsinpä huomaamattani hieman vittuilemaankin haastateltavalle. Miten Antti asian otti, selviää kuuntelemalla haastattelu 🙂

Kuuntele ja katsele suoraan alta, avaa Youtubesta, Spotifystä tai Soundcloudista.

Toivottavasti pidit jaksosta. Käy kommentoimassa Rapakunnon Instagramiin, Youtubeen, Facebookkiin tai tähän alle kommenttikenttään mitä olit mieltä ja mitä ajatuksia tämä herätti? Kaikenlainen rakentava kritiikki otetaan vastaan, mutta muista että allekirjoittanut on podcasthommassa hyvin vihreä – ole siis lempeä 😀

Tekninen osuus

Jälleen kirjaan tähän asioita jossa mielestäni onnistuin ja epäonnistuin podcastin teknisen puolen suhteen. Näin näen pitkällä aikajänteellä junnataanko jossain asiassa paikoillaan…

Lapsikin näkee että nyt oli podcastmestarin kamera-asetukset hippasen pielessä. Voi että kun olisitte olleet kärpäsenä katossa kun tajusin että kameran ISO-arvo oli jäänyt vahingossa automaatille ja tarkennus about viisi metriä väärässä kohdassa. Jos minua itseäni kuvaava kamera olisi ollut väärillä asetuksilla ei se olisi niin häirinnyt, mutta nyt sattui se huonompi vaihtoehto. En tiedä mitä tapahtui koska kaikki olin mukamas säätänyt valmiiksi. Jännityksissäni en huomannut enää tuplatsekata 🙂 Noh, ei se maailma siihen kaadu…

Onneksi äänenlaatu on ihan riittävä ja podcast sitämyöden turvattu. Huonolaatuista videota pystyy katsomaan jos äänenlaatu on riittävä, mutta toisinpäin se ei päde. Surkeaa äänenlaatua ei paranna mikään, joskin tässä on senkin suhteen toki vielä paljon parannettavaa. Tiedän että sen voisi nykyisillä mikeillä paremminkin tehdä mutta vielä on sen suhteen sormi suussa ja toinen puossa.

Olin valmistautunut tähän haastatteluun miettimällä enemmän kysymysteni asettelua ja podcastin kulkua. Haastattelijan yllätti kuitenkin se että haastateltava oli erittäin sanavalmis ja siirtyi oma-aloitteisesti kysymyksestä toiseen, tehden haastattelijan työn sitä kautta helpommaksi mutta myös vaikeammaksi 🙂 Mielestäni onnistuin siinä suhteessa ihan hyvin pitämään haastattelun raamit hallinnassa enkä panikoinut vaikkei aiheet edenneet niinkuin olin alunperin suunnitellut. Lopputulos oli pidempi kuin suunnittelin, mutta se ei haitannut koska keskustelu eteni sujuvasti ja aiheet toistaan mielenkiintoisempia!

Summa summarum

Antti on äärimmäisen aito ihminen ja hänen seurassaan tuntee olonsa mukavaksi. Vähä kuin oltaisiin tunnettu pidempäänkin, vaikka ensikertaa tavattiin. Noin mielettömän mukavan ja ennen kaikkea hauskan kaverin kanssa ei lopputulos voi olla muutakuin onnistunut. Omalla mittarillani tämä oli kaikkineen onnistunut nauhoitus ja vaikka pientä teknistä ongelmaa olikin, ei se pilannut kokonaisuutta.

Tämä loi jälleen uskoa siihen, että ehkä minusta vielä jonain päivänä voi kehittyä vakavastiotettava podcasthaastattelija. Tärkeintä on se että tämän tekeminen on aivan jäääärjettömän mukavaa ja palkitsevaa.

Kerrohan mitä mieltä olit!?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.