Mainonnan uhri?

Postiluukusta kolahti mielenkiintoinen tuote. Kuten artikkelin otsikko antaa ehkä vihiä, en oikein tiedä millä nimellä tuotetta kutsuisi. Olkoon se nyt siis paljasjalkakenkäsukkatossu. Puhun kuitenkin nyt selvyyden vuoksi tässä artikkelissa vain sukista.

Kohdennettu mainonta sosiaalisessa mediassa siis toimi taas kerran veitsen terävästi ja tarjosi tuotetta joka herätti mielenkiintoni. Kyseessä oli siis sukkamainen ”jalkine” jonka pohjassa on muutaman millin vahva kuminen pinnoite. Näiden sukkien esikuvana on oletettavasti ”Skinnersit”, joita en ole ikinä malttanut hankkia mutta perään olen kuolannut. Tuotteen hinta mainoksessa oli korkeahko, mutta minä nuukana miehenä avasin ebayn josta löytyi eksakt sama tuote kotiin toimitettuna vajaalla viidentoista euron hinnalla. En voinut vastustaa kiusausta.

Tänään koitti päivä kun sain sukat ensimäistä kertaa hyppysiini. Odotukset eivät olleet korkealla koska kiinasta tilaamalla ei lopputuotteesta koskaan tiedä. Sukat olivat kuitenkin hieman yllättäen melko hyvän oloiset, joten päätin jakaa lyhyesti ensivaikutelmani. Kun saan hieman käyttötunteja alle, kirjoitan toisen pidemmän testiartikkelin.

Mitä rahalla sai?

Paketointi oli tietty taattua kiinan laatua – ohut muovipussi – mutta se ei toki itse tuotteen käyttöarvoa alenna. Pussia avatessa odotin jo tutuksi tullutta ”kiinan kumin” vahvaa hajua, mutta yllättäen sitä ei juurikaan ollut. Itse sukat vaikuttivat todella kestäviltä, eikä yhtään ”leluisilta” kuten etukäteen hieman odotin. Sukan materiaalina on mukava venyvä kangas ja pohjassa pehmoinen kumirouhe. Pohjan paksuus oli yllättäen melko iso. Päkiän ja kantapään kohdalla on ilmeisesesti kestävyyttä parantavat ”vahvikkeet”. Pohjan saumat ei irvistä mistään ja ovat ainakin pienen väkivallan kestävät.

Koska materiaali on todella elastista, on sukan istuvuus on hyvä. Sukan koko tosin olisi saanut itselleni olla pykälän isompi, jolloin se ei puristaisi ihan niin kovasti. Nyt sukka on todella napakka, mikä ei välttämättä ole kovin mukava varpaiden kannalta varsinkaan jos sukat on jalassa pidempään yhtä soittoa. Nähtäväksi jää antaako materiaali periksi ajan kanssa.

Hintaa tuotteelle tuli postikuluineen noin 14€ eikä tästä tarvinnut siis tullimaksujakaan maksella. Hinta oli mielestäni todella edullinen. Edullisuudessa on toki se toinen kääntöpuoli – vastuullisuus ja muu on vähintäänkin kyseenalainen koska ei ole mitään takeita minkälaisessa ympäristössä sukkia tuotetaan. Tämä on hieman sellainen omaatuntoa kaiveleva asia…

Summa summarum

Sukat vaikuttavat melko laadukkailta erityisesti hintaisekseen. On mielenkiintoista nähdä miten kestävät käytössä. Pikaisen, eri alustoilla tehdyn kävelytestin perusteella odotan näiltä paljon. Jalkapohja pääsee elämään ihan omaa elämäänsä ja palaute alustalta on oikein hyvä. Ovat siis oikein mielenkiintoiset testattavat!

Jos kiinnostaa, täälä näitä löytyy: https://www.ebay.com/itm/393370037955

Ei ole maksettu mainos 😀

Mukavat ne on jalaas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.