Kukkuluuruu,

Ensinnäkin suuret kiitokset siitä että olet löytänyt tiesi blogini pariin. Pari sanaa minusta, eli kaverista kirjoitusten takana, ja useampi sana blogin taustoista.

Olen lähestyvää neljänkympin kriisiä poteva nuorivanha 37-vuotias neljän lapsen isä ja raskaimpia ruuhkavuosia vaimonsa kanssa kitkuttava aviomies. Kiinnostus blogin kirjoittamiseen on ollut ajatustasolla jo hyvin pitkään, mutta erilaisten ”mukakiireiden” vuoksi se on sille tasolle jäänytkin, kunnes päätin vihdoin muuttaa asioita parempaan.

Ongelmana on aina ollut liiallinen analysointi siitä mitä muut ajattelevat. Ajatus julkisesti kirjoittamisesta tuntuu edelleen yhtä miellyttävälle kuin ajatus raastinraudalla masturboimisesta. Vaikka jälkimmäistä en ajatellut kokeillakaan, aion ottaa hypyn tuntemattomaan ja kokeilla kirjoittamista.

Kirjoittaminen on ollut aina rakas harrastus vaikka en siinä koekaan varsin lahjakas olevani. Kieliopilliset virheet vilisevät sivustolla tasaisen varmasti, mutta luotan siihen että kirjoittaminen julkisesti parantaa äidinkielellistä ulosantiani pitkässä juoksussa. Ylioppilaskokeen arvosana äidinkielestä oli huonompi kuin ruotsi, ja voin kertoa että Närpiön paikallisesta en saisi ostettua edes olutta.

Blogini keskiössä on kehonpainoharjoittelu amatöörimäisestä näkökulmasta katsottuna. Koska urheilusta, ja nimenomaan kehonpainoharjoittelusta on tullut osa elämääni, on luonnollista että ruodin blogissani myös kaikkia niitä lieveilmiöitä joita tämä tuo mukanaan. Joskus saatan kirjoittaa ihan vaan kun kirjoituttaa.

Olen myös intohimoinen valo- ja videokuvaaja joka tulee enemmän kuin varmasti näkymään blogissani. Suunnitteilla on jo useampi video, joiden valmistuminen saattaa toki kestää. Teen tätä kuitenkin ihan fiilispohjalta, silloin kun tuntuu että kirjoitettavaa on ja aika sille löytyy.

Muuttuneet elämäntavat kuitenkin mahdollistavat nykyään ajankäytön ihan eri tavalla omiin harrastuksiin ja suunnitelma onkin että kuukausitasolla ehtisin useamman blokikirjoituksen askartelemaan!

Kiitos että luit loppuun, kiitos jos painat seuraa nappia ja kiitos että olet olemassa!

Terveisin,
Rapakuntoinen, Vesa Peltonen