Suunnitelmat muuttuu

Blogi on edelleen minulle se omin tapa ilmaista itseäni. Se on ollut viimevuosina omalla tavallaan henkireikä johon olen saanut isommin muuta ajattelematta purkaa patoutuvan luomisen tuskan viikottain. Useita kirjoituksia on työn alla ja uusia ideoita tulee tasaisesti lisää. Pari viimeistä viikkoa on kuitenkin ollut hieman ahdasta ajankäytön kanssa ja joudunkin raskain mielin todeta, että kaikkeen ei aika riitä – jostain on hetkeksi luovuttava. Tällä hetkellä se mistä aikaa pystyy nipistämään, on blogi. Edesottamuksiani voi kuitenkin seurata jatkossa toisaalla ja myöhemmin kesällä palaan taas blogin kimppuun. Näistä lisää myöhemmin.

Syy miksi kiireet ovat päässeet yllättämään ovat täysin itseaiheutettuja, mutta toivottuja. Syy on pihasauna. Sauna lämpiää meillä keskimäärin viisi kertaa viikossa, joten olemme aika petoja saunomaan koko perhe. Jo vuosia olemme vaimokkeen kanssa haaveilleet pihasaunan rakentamisesta – puukiukaan löylyjä kun ei voita mikään. Aika on ollut huomattavan kortilla ruuhkavuosien johdosta, enkä ole siitä syystä jaksanut oikeastaan edes ajatella että lähtisin rakennushommiin. Jostain syystä nyt oli sen verran kevättä rinnoissa, että koin hetken koittaneen – nyt minä sen rakennan. Siitäkin huolimatta että materiaalien hinnat eivät ole olleet koskaan näin kalliita kuin nyt ovat.

Nuorin kloppi on aika peto apumies. Noin viisi tuntia lapion varressa ja tykkäsi hommasta 🙂

Normaalisti sunnuntait ovat olleet minulle se ”blogipäivä” jolloin kursin kasaan viikon mittaan luonnostellun kirjoituksen. Se on toiminut tähän asti todella hyvin ja pääsääntöisesti olen aina löytänyt aikaa sen verran että uusi kirjoitus on sunnuntaina nähnyt päivänvalon. Nyt kun päätin hieman extemporee aloittaa rakennuspuuhat pohjatöiden tekemisellä, ei aika tahdo riittää muuhun. Totesin, että parempi laittaa kaikki paukut rakentamiseen parin kuukauden ajaksi niin saa valmista nopeammin. En halua että kirjoitusten laatu kärsii sen takia etten ehdi paneutua artikkeleihin riittävästi.

Päivityksiä toisaalla

En kuitenkaan katoa internetistä kokonaan, vaan keskityn päivittelemään enemmän instagramsivuani johon tulee treenijuttua enemmän kuin normaalisti. Instagramtilini löydät osoitteesta https://instagram.com/vesa.peltonen ja viimeisimmät instapostaukset oheisesta valikosta.

Blogin pariin palaan heti kun saan ajanhallinan taas normaaliin – oletettavasti heinäkuun korvilla. Toisaalta, takaraivossani kutkuttelee jatkuvasti ajatus Youtuben tekemisestä, mutta en ole vielä saanut kerättyä riittävästi rohkeutta lähteäkseni sitä kokeilemaan. Katsotaan palaisinko takaisin päivitysten pariin osittain ”tubettajana” 😀 Varmaa on kuitenkin se, että homma jatkuu tavalla tai toisella.

3 kommenttia

 1. Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta blogista! Onkohan noita Instagram-sivuja mahdollista tehdä julkisiksi, jotta ei tarvitsisi tehdä ko. palveluntarjoajan sivustoille tunnuksia?

  Tykkää

  1. Moro,

   Kiitokset kehuista!

   Tuo minun profiili on sinänsä julkinen, mutta instagram itsessään vaatii kirjautumisen että sitä voi pidempään selailla. Se on sinänsä vähän kurja homma, mutta toisaalta sen voi yhdistää mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen, tai facebook profiiliin jos sellainen löytyy ja kaikki omat yksityisyysasetukset voi laittaa makksimiin niin eipä siitä haittaa ole. Instassa löytyy muutenkin tosi paljon mielenkiintoista sisältöä aihren tiimoilta (löytyy sieltä toki paljon paskaakin) 😊

   Hyvä nimimerkki sinulla 😁

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.