Kukkuluuruu

Se on kuulkaa nyt niin, että taas lävähtää eetterin täydeltä podcastia. Hieman häpeillen joudun myöntämään, että tämä jakso on ollut leikkauspöydällä jo kesäkuun alusta lähtien, mutta koin että blogitauon vuoksi pidän myös podcastin tauolla. Mutta hyväähän kannattaa odottaa ja tässäpä se on.

Tänään siis vieraana on Juha ”Putte” Puhtimäki. Mies joka on tehnyt pesäpallosta mediaseksikästä. Juha on ansioitunut pesäpallon saralla hyvin ansiokkaasti ja on eittämättä yksi kansallispelimme kirkkaimmista tähdistä. Pesäpallo on kuulunut ”Puten” elämään niin kauan kuin hän muistaa ja viimein kovan työn hedelmiä on saatu poimia – Juha valittiin 2019 vuonna vuoden pesäpalloilijaksi sekä vuoden lukkariksi ja on tällä hetkellä hallitseva suomenmestari. Keskustellaan siitä miten nuori Ilmajokelainen pojankloppi on tehnyt näyttävän uran pesäpalloilijana ja mitä se on vaatinut. Minkälaista harjoittelu superpesiksessä on ja minkälaista fysiikkaa se vaatii. Toisaalta keskustellaan myös pesäpallosta lajina ja kulttuurista sen takana – hyvästä ja huonosta kulttuurista.

Pitemmittä puheitta, katso jakso suoraan alta, YoutubestaSpotifystä tai RSS-feedin kautta omalla podcast apillasi.

Juhan some: Instagram, Facebook, Kotisivu

Tekninen aspekti

Studio oli jälleen tuttu ja turvallinen. Mikä voisi mennä vikaan? No se että muistikortti teki tenän.. Tästä syystä osa haastattelua jäi ilman kuvaa. Onneksi ääni ja haastateltavan kuva on kokonaan tallessa.On uskomatonta, miten kaikki pitää oppia aina kantapään kautta. Tähän toki oli hieman hankala varautuakaan.

Haastattelun rytmiin olen kuitenkin hyvin tyytyväinen. Haastattelu soljuu mielestäni kohtalaisen hyvin alusta loppuun ja haastattelu etenee mutkitta. Tottakai allekirjoittaneella on vielä tekemistä monessa suhteessa, mutta homma menee jatkuvasti eteenpäin.

Summa summarum

Tunnen oloni etuoikeutetuksi saadessani haastatella näin älyttömän hienoja ihmisiä. Kiitos Juhalle tuhannesti vierailusta! Jos kansallispelimme on sinulle hieman tuntematon, suosittelen lämpimästi tutustumaan. Erittäin hyvän ja leppoisan laskun siihen antaa Juhan sometilit. On meinaan timanttista materiaalia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.