Kukkuluuruu

Tämä on jakso, jonka piti tulla ulos jo vuosi sitten, mutta muistikorttivian vuoksi alkuperäistä haastattelua ei koskaan voitu julkaista. Tästä syystä minulla onkin erityinen ilo esitellä uunituore podcastjakso jonka vieraana minulla on aina yhtä ihastuttava, liikunta-alan moniottelija Hanna Härkönen. Hanna on rautainen liikunta-alan ammattilainen jolla on pitkä valmennushistoria ja löytyypä palkintokaapista tankotanssin SM-kultakin parin vuoden takaa.

Hannan ominta osaamista ovat tankotanssi, kehonpainoharjoittelu ja liikkuvuushajoittelu – vain muutaman mainitakseni. Käydään Hannan kanssa kattavasti läpi mm. hänen liikunnallinen tausta, liikunta- ja valmennusfilosofia sekä se mikä on tuonut paljasjalkaisen stadilaisen tänne ”skutsiin” asumaan. Hän kertoo myös päälajistaan ”möyrimisestä”, joka ei ehkä ole kaikille ihan tuttua kauraa. Kuunteluhetken jälkeen ymmärrät myös mitä blogin otsikko ”Leikkien läpi elämän”- tarkoittaa.

Hanna on todellinen energiapakkaus jolta ei huumori lopu heti kesken. Suosittelen, että kuuntelet ajatuksella mitä Hannalla on sanottavanaan. Hanna on nimittäin äärimmäisen viisas naikkonen ja tietää yhtä sun toista ihmiskehosta kokonaisuutena.

Katso jakso suoraan alta, Youtubesta, Spotifystä tai RSS-feedin kautta omalla podcast apillasi.

Tekninen aspekti

Kameratyöskentely alkaa olla sellaista mitä sen haluan olevankin. Tunnelma videolla on sitä mitä haen ja äänen nauhoitus alkaa olla myös kiitettävällä tasolla, joskin sen kanssa vielä on tekemistä. Hankaluuksia aiheuttaa äänen kohdalla lähinnä se, että se kuulostaa eri laitteilla hyvin erilaiselta.

Kysymysten asettelu ei meinaa luonnistua vieläkään, mutta kyllä siellä valonpilkahduksiakin välissä on. Parasta tässä on kuitenkin se, että vaikka kysymykset välillä haparoivat, pystyvät loistavat vieraani paikkaamaan osaamattomuuteni sen suhteen hyvin 🙂

Summa summarum

Oli suuri kunnia päästä haastattelemaan Hannaa, jonka lähestyminen liikuntaan ja hyvinvointiin on hyvin mielenkiintoinen kokonaisuus. Käy ihmeessä ottamassa haltuun Hannan some, josta saat kattavan kuvan minkälaisesta ”möyrijästä” on kyse. Jos olet etelä-pohjalaisia, suosittelen ensitilassa katsomaan Movement Jalasjärven kurssitarjonnan ja marssimaan heille oppeihin! Niin minäkin tein!

Toivottavasti nautit kuunteluhetkestä yhtä paljon kuin minä itse haastattelusta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.