Kuuskytä prossaa

Kiirettä on taas pitänyt niin hurjasti, ettei ole ollut riittävästi aikaa kaikkeen mihin pitäisi. Siitä syystä hieman kevyemmät ja pikaiset kuulumiset tältä viikolta.

Ajatus osittaisesta hoitovapaasta on muhinut jo tovin mielessäni, mutta nyt sen aika viimein koitti – teen jatkossa kolmepäiväistä työviikkoa. Tämä siirto helpottaa elämää valtavasti lastenhoidollisesta aspektista. Koska kaksi lasta on koulussa, yksi esikoulussa ja yksi osittain hoidossa, on lastenhoidon kanssa hetkittäin isoja haasteita. Hoitovapaa auttaa tässä todella paljon. Palkka tipahtaa myös samassa suhteessa, joten ihan piknikiksi elämä ei pääse muodostumaan. Onneksi hoitovapaalla saa tehdä töitä, kunhan se ei ole vapaan pääasiallinen tarkoitus.

Tästä päästäänkin siihen, että hoitovapaa mahdollistaa samalla hierontatyön tekemisen huomattavasti vapaammin, koska teen sitä kotona. Samaten valo- ja videokuvaus tulee nyt voimakkaammin osaksi arkea. Valmennan myös pari tuntia viikossa Movement Jalasjärven tiloissa ainakin loppuvuoteen saakka. En siis murehdi taloudesta ainakaan vielä tässäkohtaa.

Henkilökohtainen valmennus

Päädyin ottamaan itselleni valmentajan. Koska olen ollut hyvin vaikuttunut liikkuvuuteen erikoistuneen Joachim Hildersoniin metodeista ja tuloksista, päätin ottaa herraan yhteyttä. Lyötiin kättä päälle ja ainakin seuraavat pari kuukautta teen kuten hän sanoo 🙂 Vaikka liikkuvuutta ja venyttelyä harjoittelen säännöllisesti, ei tulokset ole olleet pitkällä jänteelläkään niin hyviä kuin olisi voinut odottaa. Olen myös onnistunut tekemään aika-ajoin takapakkia liian rankalla ohjelmoinnilla. Tästä syystä koen, että henkilökohtainen valmennus on tässä kohtaa enemmän kuin tervetullutta. Saan siitä hyötyä itselleni ja opin kautta myös omille valmennettavilleni (ja hierottaville).

Tämä on asia jota odotan suuresti. Valmennus alkaa ensiviikolla ja ohjelma vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Hypätään radikaalisti pois mukavuusalueelta ja kohdataan omat heikkoudet. Hedelmälliset lähtökohdat onnistumiseen siis!

Summa summarum

Tällä kertaa ei mitään ihmeellistä. Arki rullaa ja muuttuu taas vähäsen. Minä ja vaimoni yritetään pitää kiinni ohjaksista niin että oma mielenterveys säilyy. Hoitovapaa on siihen omalta – ja toisaalta koko perheenkin – kannalta loistava keino. Hienoa että tänäpäivänä tällaiseen on mahdollisuus.

Oma henkilökohtainen kehitys jatkuu oman valmennuksen muodossa ja sillä saralla onkin paljon tekemistä. Kehonpainoharjoittelulla jatketaan, mutta treenit tulevat olemaan hieman erilaisia monilta osin koska liikkuvuusharjoittelu täyttää kalenterista ison osan. Tavoitteita joita asetin täytyy hieman muokata koska tämä muutos harjoittelussa tuli hieman takavasemmalta. Etuvaaka pysyy varmasti listalla. Jatketaan siis harjoittelua 🙂

Hyvää syksyn jatkoa just sulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.