Kukkuluuruu

Studio on siirtynyt tällä kertaa Etelä-Pohjanmaan sydämeen Jalasjärvelle – Movement Jalasjärven salille. Haastattelussa tälläkertaa yksi suomalaisen kehonpainoharjoittelun tienraivaaja, Jukka Rajala. Jukka on pitkän linjan valmentaja jonka erikoisuutena on kehonpainoharjoittelu, kahvakuulat ja movementharjoittelu. Ollaan siis ehdottomasti Rapakunto podcastin ytimessä.

Käydään Jukan kanssa läpi miten miehen tie on vienyt pieneltä paikkakunnalta isolle kirkolle ja takaisin. Miten kehonpainoharjoittelu on löytänyt tiensä kahvakuulailun amatöörisarjan maailmanmestarin sydämeen ja miten siitä on tullut Jukan erityisosaamista. Jukka kertoo mitä on movementharjoittelu ja minkälainen on herran harjoittelufilosofia. Kuullaan myös hänen uusimmasta innovaatiosta, Movement Stickistä. Kuten aina, jakson loppuun käydään läpi mielenkiintoinen debaatti musiikista joka hetkellisesti särkee vannoutuneen punkkarin sydämen 😉

Katso jakso suoraan alta, Youtubesta, Spotifystä tai RSS-feedin kautta omalla podcast apillasi.

Tekninen aspekti

Vaikka studio siirtyi pois pääkallopaikalta, oli lopputulos teknisesti ihan kohtalainen. En ehtinyt hifistelemään valaistuksen ja sommittelun kanssa vaan tykitin kamat paikalleen ja naps kun jo nauhoitettiin. Tämä oli sinänsä hyvää oppia, että kykenee hieman nopeampaankin työskentelyyn. Toki tavaramäärä joka kuvauspaikalle pitää raahata on aikamoinen joten ei sitä settiä silti ihan minuuteissa pystytä 🙂

Kysymysten asettelussa on jo hieman parannusta, mutta edelleen se sama kömpelyys sieltä loistaa. Ongelma juontaa juurensa lähinnä siitä etten pysty lennosta olemaan terävänä jos ja kun aihealueet hieman elää ja muuttuu jutun edetessä. En nyt silti itseäni maanrakoon manaa ja kehitystä tulee tasaisen varmasti. Ainakin haluan elää näin ajatellen.

Summa summarum

Oli suuri kunnia päästä haastattelemaan Jukkaa ja kuulla miehen tarina. Itse olen ollut Jukan käsilläseisontaopissa ja suorittanut Movement Coach koulutuksen ja voin kertoa, että tältä mieheltä ei ammattitaitoa puutu. Jos olet kiinnostunut kehonpainoharjoittelusta, suosittelen kääntymään herran kirjalliseen tuotantoon ja blogiin.

Toivottavasti nautit kuunteluhetkestä yhtä paljon kuin minä itse haastattelusta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.