Kukkuluuruu!

Nyt se on ensimmäinen virallinen haastattelu takana, enkä olisi voinut parempaa vierasta podcastiin toivoa! Tuukka on Seinäjoen paikallinen kuuluisuus joka on ansioitunut erittäin menestyksekkäästi luovalla alalla valo- ja videokuvauksen parissa. Hän omaa järjettömän hienon urheilu-uran salibandyn parissa Seinäjoen Peliveljien paidassa. Ammattiurheilu-uran ajalta tämän Nurmon Jymyn kasvatin palkintokaapista löytyy muiden muassa kolme suomenmestaruutta, yksi hopea ja neljä pronssia. Tämän kaiken lisäksi ”Tuutsin” musiikkimaku hipoo täydellisyyttä. Tiesitkö muuten että Tuukalla on bändiprojekti? En minäkään!

Koska aika on rajallinen, käytiin Tuukan kanssa läpi pääasiassa yrittäjyyttä ja luovaa prosessia joka hänen työnsä ympärillä on. Samaten ajankäytölliset aspektit kuten kahden ammatin, sekä työn ja vapaa-ajan yhdistäminen saivat vastauksia. Antaapa Tuutsi myös muutaman hyvän tipsin yrittäjyydesta haaveilevalle!

Kurkkaa jakso Youtube kanavaltani:

Podcastista tuli hyvin pitkälle sen näköinen kuin ajattelinkin. Lukuunottamatta kömpelöhköä haastattelijan taitoani, noin kolmeasataa ”niin aivan”-kommenttia sekä ei niin johdonmukaista kysymysten järjestelyä. Olen kuitenkin omaan neitsyyskasteeseeni ihan riittävän tyytyväinen. Mitä haastateltavaan tulee, oli hän suorastaan liekeissä alusta loppuun ja tarinanankertojana aivan mieletön!

Suuri kiitos Tuutsille että lähti vieraaksi ohjelmaan, ja toivottavasti voidaan vielä myöhemmin istua uudelleen alas käyden ajan kanssa läpi hänen häikäisevä urheilu-urasa. Käykää tutustumassa Tuukan töihin hänen somekanavissaan ja painelkaa peukkua:

Instagram: https://www.instagram.com/tuukka_kiviranta/
Facebook: https://www.facebook.com/tuukkakivirantamedia/
Youtube: https://www.youtube.com/c/tuukkakivirantavideos

Luovuuden ja urheilun multitalentti Tuukka Kiviranta!

9 kommenttia

  1. Moi Anssi! En valitettavasti ole vielä lisännyt tätä mihinkään viralliseen podcast palveluun vaan se on tällähetkellä kuunneltavissa/katsottavissa ainoastaan youtubessa. Tarkoitus lisätä kyllä spotify ja soundcloud alustoille. Ilmoittelen asiasta somessani ja täällä blogisssa. Oletettavasti sitten kun seuraava jakso tulee hamassa tulevaisuudessa ulos. 🙂

   Tykkää

   1. Huomaathan, että podcast on yhtä kuin äänitallenteen tilaaminen podcast-sovellukseen, eli äänitallennetta ei tarvitse lähettää minnekään virallisiin palveluihin — riittää, että äänitiedosto on jossain saatavissa vaikka omalla palvelimella, tai sitten vaikkapa SoundCloudisss.

    Mut mikä podcastistä tekee podcastin niin on sen avoin luonne: sitä voi kuunnella millä tahansa sovelluksella. Siksi Spotify on podcastin tarkoitusta vastaan, sillä se on suljettu ympäristö eikä Spotifyn podcasteja ei voi kuunnella millään toisella tavalla.

    Siksi koen vähän huonoksi tavaksi ilmoittaa YouTube-videosarja ”podcastiksi”. Se antaa tottumattomalle podcastien käyttäjälle vääränlaisen mielikuvan podcasteista, koska YouTube-videoa ei voi kuunnella millä tahansa podcast-sovelluksella eikä podcastia voi tilata niin, että tulevat episodit saisi omaan podcast-sovellukseen.

    Tavanmiehille tää voi kuulostaa terminologiselta nillittämiseltä, mutta on tärkeää, että podcastien avoimuus tunnistetaan ja sitä arvostetaan. En haluaisi tulevaisuutta, jossa ihmiset mieltävät kuuntelevansa Spotifyssä podcasteja, vaikka Spotifyn kaupallisista tarpeista johtuen näitä podcasteja ei ole tilattavissa avoimesti niin kuin podcasteja pitäisi voida tilata.

    Tärkein tietenkin pääsi unohtumaan: erinomainen haastattelu! Kiitos! KATSOIN mielelläni, heh! Tuuman tarina on kiinnostava ja vedit haastattelun juuri sopivalla tavalla. Tää muoto sopii podcastin hyvin. Jatka tätä, lisää!

    Tykkää

   2. Todella hyvä pointti ja kiitos valaisevasta kommentista! Missään nimessä en tätä ota nillittämisenä vaan erittäin tervetulleena, rakentavana palautteena.

    Myönnettäköön, että minulle tämä podcast-maailma on vähän hakusessa moneltakin osin 🙂 Pääasiassa koska olen asian suhteen aika vihreä, mutta myös siksi, että alunperin ajattelin tätä pelkkänä videopodcastina joka julkaistaan YouTubessa. Tässä kohtaa podcast nimitys sitten sekaakin jo kuuntelijan/katselijan enkä asiaa ajatellut ihan loppuun. Pian tuon ekan episodin julkaisun jälkeen vasta tajusinkin että tottakai tuo pitää julkaista myös tavallisena podcastina.

    Otan tämän sydämen asiaksi ja perehdyn aiheeseen asap. Pyrin saamaan rss-feedin linjoille niin että tämän ja tulevat jaksot voi lisätä myös ”podcast-appeihin” suoraan 🙂

    Kiitos vielä palautteesta. Tällaiset kommentit on timanttia! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.