Ensimmäistä kertaa Suomessa

Attention! For english version, click here.

Puolisen vuotta on siitä kun otin yhteyttä belgialaiseen liikkuvuusguru Joachim Hildersoniin, tavoitteena liikkuvuuteni parantaminen. Hän on valmentanut minua siitä lähtien ja tulokset ovat olleet erinomaisia – vaikka lähtökohdat olivat vähintäänkin haastavat. Olen ollut yhteistyöhön ja hänen valmennustapaansa niin tyytyväinen, että halusin jakaa tätä liikkuvuuden ilosanomaa eteenpäin. Tästä syystä pyysin Joachimia vierailulle Suomeen. Lyötiin kättä päälle ja elokuussa Joachim pitää kahden päivän mittaisen workshopin Seinäjoella Crossfit 60100 tiloissa. Nyt on oikeasti aika kova juttu ja timanttinen tilaisuus!

Workshopin keskeisinä teemoina ovat sivuspagaatti, pitkittäisspagaatti, silta ja kompressioharjoitteet. Näiden lisäksi syvennytään tarkemmin tiettyihin osa-alueisiin kuten olka- ja lonkkanivelen maailmaan. Joachim tarjoaa tehokkaat työkalut joilla järkevä eteneminen ruohonjuuritasolta äärimmäistä liikkuvuutta vaativiin liikkeisiin on mahdollista. Workshopissa käydään läpi liikkeiden valintaa, progressiota ja ohjelmointia sekä tärkeimpänä syyt näiden takana. Workshopista hyötyvät suuresti niin liikunta-alan ammattilaiset, kuin tavoitteelliset treenaajatkin. Workshoppiin voi osallistua kaikki lähtötasosta riippumatta. Jos haluat rakentaa itsellesi vahvan liikkuvuuden ja voimaa ääriasentoihin tai hankkia uusia työkaluja asiakastyöhön, on tämä workshop sinua varten!

Ajankohta: 6-7.8.2022 la-su (9.00-16.00 molempina päivinä)
Paikka: Crossfit 60100, Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki
Hinta: 295€ (myös edenred, smartum ja epassi maksut)
Lisätiedot ja varaukset: info@vesapeltonen.com

Jos sinua kiinnostaa tarkemmin mitä workshopissa käydään läpi, laita sähköpostia minulle tai kysy suoraan Joachimilta instagramissa. Jokke vastailee mielellään ja yleensä melko nopeastikin!

Mikä mies?

Joachim – joka tunnetaan myös nimellä Jack Russo – on belgialainen kovan luokan liikkuvuusvalmentaja. Hän tarjoaa enimmäkseen etävalmennusta, mutta pitää myös workshoppeja ympäri maailmaa – nyt siis ensimmäistä kertaa Suomessa. Hän tykkää oppia käytännön ja kokemuksen kautta ja tästä syystä onkin ensisijaisesti itsekin oppilas ja vasta toisekseen valmentaja. Hänen instagramiaan seuraamalla tämän voi nähdä helposti. Joachim kiinnostui liikkuvuusharjoittelusta noin 30-vuotiaana ja sitä ennen hänellä on pitkä tausta kehonrakennuksessa. Tämä liikkuvuusharjoittelun aloitus myöhemmällä iällä oli hänelle melkoista taistelua ja on edelleen, mutta juuri se tekee Jokesta erinomaisen valmentajan. Tästä syystä hän kykenee myös samaistumaan oppilaidensa kamppailuun liikkuvuuden kanssa.

Oma puolivuotta kestänyt matkani Joachimin valmennuksessa on ollut todella antoisa. Lähtökohdat olivat haastavat mutta järkevä progressiivisuus harjoittelussa on tuottanut tulosta merkittävästi. Liikkuvuus on tottakai pitkä prosessi eikä ihmeitä tapahdy yhdessä yössä, mutta tapa jolla hän vie liikkuvuutta asteittain eteenpäin on todella mahtava. Omasta kehityksestäni kirjoittelen lisää lähitulevaisuudesta. Joachimin instagramia selailemalla saa hyvän käsityksen minkälaisesta kaverista on kyse.

Summa summarum

Tässä on nyt tuhannen taalan paikka nostaa omaa tietotaitoa liikkuvuusasioista ihan uudelle levelille – olit sitten mallia rautakanki tai jo hyvän liikkuvuuden omaava yksilö. Tällaista tietotaitoa näillä leveyspiireillä näkee harvemmin. Painotan, että lähtötasolla tai vartalotyypillä ei ole mitään merkitystä. Tärkeintä on kiinnostus aiheeseen ja halu kehittyä.

Eli, jos workshop kiinnostaa, pistä allekirjoittaneelle viestiä niin laitan nimen listaan ja kerron tarkempaa infoa. Kurssille otetaan osallistujia rajallinen määrä, joten ole nopea.

Nähdään Seinäjoella elokuussa!

6 kommenttia

 1. Hi
  I would be interested for the workshop with hilderson joachim in august.
  I a m living in france .
  Do you have a flyer with all the details in english ( town, adress, how to pay, date…)

  Thanks
  Jerome

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.